Welkom bij hrm365 support


docs.hrm365.nl biedt uitkomst bij eerstelijns gebruikersvragen. De meestgebruikte functionaliteiten worden stap-voor-stap toegelicht zodat je snel je werkzaamheden kunt hervatten. hrm365 ontwikkelt zich snel, houdt deze supportpagina daarom goed in de gaten.

{info} Plan jij nog niet met hrm365? Maak je volgende rooster met hrm365! Start direct: Meld je gratis aan!

Contact informatie

Mochten de geboden handleidingen en eerstelijns instructies geen uitkomst bieden dan is persoonlijk contact altijd mogelijk. Onderstaand de kanalen waarop we te bereiken zijn.

Medium Gegevens
Handleiding docs.hrm365.nl
Mail info@hrm365.nl
Telefoon 0321 794 548
WhatsApp 06 39 441 182

Scherm delen

Een telefoongesprek is bij complexe vraagstukken vaak verhelderend ten opzichte van e-mail. Nog duidelijker wordt het als we dit combineren met het delen van schermen! Om scherm delen te faciliteren maken we gebruik van het gratis programma Team Viewer.

Scherm delen met Team Viewer

Om schermen te kunne delen met Team Viewer dient de Team Viewer client gedownload en geopend te worden. Het is niet noodzakelijk om Team Viewer te installeren. Klik hier om de Windows client te downloaden en klik hier om de MacOS client te downloaden.

Na het downloaden open je de Team Viewer client en selecteer je expliciet "Run only" gevolgd door "Accept - run".

Vervolgens dien je zowel je persoonlijke Team Viewer ID als je wachtwoord telefonisch door te geven aan de hrm365 support medewerker.